Om Vesterbro 

Vesterbro er en funktionel bydel i København. Tidligere var Vesterbro også en administrativ bydel, men fra 1. januar 2007 blev Vesterbro en del af den administrative bydel Vesterbro/Kongens Enghave.

Vesterbro har i de seneste år, i takt med byfornyelsen, blandt nogen opnået status som et smart sted at bo. Efter at have haft et rygte som Københavns luder- og narkomankvarter, hvor kun de fattigste ville bo, er kvarteret det sidste årti i nogle områder blomstret op, dels grundet byfornyelsen, dels fordi de unge, som boede der for ti år siden (fordi det var det eneste sted de havde råd til at bo på SU), nu har fået arbejde, uddannelse og flere penge mellem hænderne. Modsat en tendens i resten af landets bykvarterer er der et stigende antal børnefamilier på Vesterbro.

 

Læs evt. mere om Vesterbro her http://da.wikipedia.org/wiki/Vesterbro_(K%C3%B8benhavn)

Områdekort

Med kortet kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zoome ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.


Street View

Med Street View kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.


Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.

Cityringen

Cityringen er en ny metrolinje, der fra omkring 2018 skal fungere som en ringlinje gennem Indre By, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Vesterbro. 

Metrobyggeriet på Sænder Boulevard starter op i begyndelsen af januar 2012, hvor byggepladsen bliver indrettet. Læs mere om byggepladsen på metroselskabets hjemmeside. Man kan også tildmeldesig en nyhedsservice via email.

På et tidspunkt under anlægsarbejdet kan Krusågade blive ramt at indskrænkninger i rådigheden fordi man muligvis lave byggearbejde som har med metroen at gøre her. 

Bestyrelsen har modtaget skriftlige informationer som interesserede kan tage del af.